Hej allihopa!
Vi på Kreospace har haft en toppen dag på Malmö universitet, där vi fick vara med under First Lego League’s tävlingar, och visa upp vilka vi var och vad vi gör. Det kom många intresserade besökare för att programmera robotar och sedan provköra på våra banor. Vi hade två banor där roboten skulle putta ut frigolitkulor, precis som vi använde på Malmö festivalen i år, men vi hade även en ny bana för de som ville ge sig på en ny utmaning: nämligen banan där man bl.a. skulle snurra 360°, säga hej och blinka i olika färger. Kreativiteten bland barnen och de unga flödade så pass mycket att de skapade egna banor med hjälp av eltejp i olika färger och frigolitkulor. Kreativitet gillar vi väldigt mycket!

Härlig stämning, kommunikation, kontaktskapande, idéer och kreativitet är bara några av upplevelserna från dagen! Underbart, och bra jobbat alla som var med!

Vi hoppas på att få vara med på fler event!

Bild 1: Lugnet före stormen: Banorna är utplacerade och redo för att användas!

Bild 2: Såhär ser det ut inne på Niagara. De två översta våningarna användes för tävlingar i First Lego League och till åskådarna.

Vill ni se en kort film över den utmanande banan eller kanske barnens kreativa fotbollsplan? Se den här nedan!

 

 

Kreospace i Niagara på Malmö universitet

Lämna ett svar